Recensies

Denis Ryazov: Instructeur Russische Spetznaz & Paratroepen (Speciale eenheden)

Diede Kivits:

Jenny Wishaupt:

Monique Hesen (2022):

Vanavond de laatste les gehad van de cursus “Zelfverdediging voor vrouwen”.
In 6 weken tijd leer je dingen van begin tot eind; theorie over wanneer, óf en hoe je je kan en mag verdedigen, technieken en ook de aangifte doen (signalement beschrijven).
Een leerzame, soms confronterende cursus.
Een echte aanrader!

Darek Ostrowski (2022):

Veelzijdige sportschool waar kinderen tot senioren werken aan hun zelfvertrouwen en fitheid. je bent hier geen nummertje, maar krijgt persoonlijke aandacht.

Esther Erbrink (2022):

Elke week met plezier sporten!! gezellig en op eigen tempo.

Bianca Fakkel (2019):

Priveles Systema gevolgd bij FAST4U Defense. Ontzettend veel geleerd in slechts 2 uur tijd! Hij heeft een mooie les samengesteld, mijn wensen gecombineerd met een aantal basis theorieen van Systema. Kijk nu al uit naar de volgende les!

Hub van Doorne college Deurne, J. Beemsterboer (2019):

JP is bij ons op het Hub van Doornecollege te Deurne geweest tijdens een themaweek “Relaties” en heeft elke 2e klas een blokuur zelfverdediging gegeven. De kinderen, jongens en meisjes, hebben kennis gemaakt met de beginselen om zich te verweren bij aanvallen van voren en van achteren, leren loskomen bij het vasthouden van kleding, bij verwurging en bij aanval met een voorwerp. Iedereen was erg enthousiast en heeft zich enkele verdedigingen eigen kunnen maken. Zeer aanbevelenswaardig voor herhaling en voor andere scholen. JP bedankt! 

Patricia van de Weijden (2018):

Superfijne lessen ik ga er met plezier heen, alles wordt goed uitgelegd. Ik ben hiermee begonnen omdat ik graag wil afvallen en meer conditie wil opbouwen, dankzij JP en Susanne's uitleg over de voeding en de intensieve lessen ben ik in 5 weken tijd bijna 5 kilo lichter. Ik raad dit voor iedereen aan om hier te komen sporten ??

Marie-Jose van der Kramer (2017)

Bijzonder leuke manier van bezig zijn, met spierpijn als toetje. De lessen worden in groepsverband gegeven waarin je snel opgenomen wordt en ook eerder geneigd bent te komen. De coaching, zowel mentaal als op het gebied van voeding, is een erg fijne aanvulling. Maar ook als het je niet om bepaalde resultaten gaat en puur wat lichaamsbeweging, is dit de juiste plek.

Loes Martens (2018):

Super lessen! Fijne begeleiding! En na twee maanden al veel resultaat. Minder lichaamsvet en meer spiermassa. Verder is het ook gewoon heel gezellig!!

Anne Steeghs (2017):

De cursus 'zelfverdediging voor vrouwen' was super! Er was een goede opbouw en er werd een fijne, vertrouwde omgeving gecreëerd. Ik heb veel geleerd, en zou deze cursus voor alle vrouwen willen aanraden.

Tjalien te Molder (2017):

Duidelijke, goede uitleg, veel geoefend en veel geleerd! Cursus waar je echt wat aan hebt!!

5* rating van Facebook: Martijn van Leunen, Svetlana Guziy, Jeffrey Baggerman, Alex van der Linden, Atelier Rene, Jessie van Balkom, Evelyne Kapel en Hennie Martens

 

 

Recensies

Contact informatie

Uw recensie

Typ hier uw recensie uit.