Personal Training & Life Coaching

Welkom bij uw personal coach en/of trainer!

Maximaliseer uw potentieel met onze 360 ​​graden-aanpak, van levensstijl, voeding en conditie.

We zijn volledig toegewijd om u te helpen uw doelen te bereiken.

Zonder plan, geen resultaat. Maak daarom kennis met personal training. Met Jean-Pierre of Susanne als trainer ga je tot het uiterste. Samen bereik je maximaal resultaat in minder tijd. Effectief, grensverleggend en persoonlijk. Met mogelijkheid tot persoonlijke 1 op 1 zelfverdediging.

Hoe werkt het?

Personal training is alleen op afspraak toegankelijk. We beginnen met een gratis intake om een ​​idee te krijgen van uw gewenste doelen.

Tijdens deze intake doen we een bewegingsvoorbereiding, gezondheidsanalyse en een meting om uw huidige gezondheidstoestand te controleren. Gevolgd door eerlijk advies en tijdlijn om uw doelen zo snel mogelijk te bereiken.

Wij adviseren om een minimaal traject aan te gaan van 3 maanden. Daarna zou u kunnen overstappen naar onze groepslessen.

'High End' personal training of coach bij u thuis

Met Jean-Pierre of Susanne als uw eigen personal trainer of coach aan huis, hoeft u uw deur of tuin niet uit.

Personal training of coach in je eigen woonkamer, tuin of andere gewenste ruimte! Wij bieden op maat gemaakte trainingen voor u of kleine groepen bij aan huis. Kunt u niet uit uw woning, dan komen wij naar u toe. Volledig op maat gemaakte trainingen voor u alleen of samen met uw  partner, vriend, vriendin of gezinslid. Wij helpen honderden mensen hun fysieke of mentale gesteldheid te verbeteren, ongeacht leeftijd. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

  • Gewichtsverlies
  • Fitter, sterker en leniger worden
  • Mentale coaching
  • Zelfverdediging

Waarom Personal training of coach bij u thuis?

  • U heeft geen oppas
  • U heeft een drukke baan en weinig tijd of energie over om naar een locatie te gaan
  • U schaamt zich om met andere mensen te sporten
  • Weinig discipline heeft of het gewoon fijner vindt om thuis te sporten
  • U krijgt de volledige aandacht

Binnen Helmond geen reiskosten, buiten Helmond 0,29,- euro per km

Life coach?

Life coaching is ideaal om u onbevooroordeelde begeleiding te bieden, aangezien u belangrijke beslissingen over levensveranderingen onder ogen ziet. Jean-Pierre kan u ook helpen uw doelen en visie te verduidelijken en een route te plannen naar een meer proactieve weg. Jean-Pierre helpt u ook om risico's te beoordelen en uzelf intelligent te verzekeren als u de oudere, meer beperkende opvattingen loslaat. coaching is ook een uitstekende bron voor mensen met een duidelijke visie en een reeks doelen, maar hebben problemen met het creëren van een actieplan om de visie tot een realiteit te maken. Life coaching gaat over bewezen resultaten en strategieën voor succes, de dingen die u helpen om verloren momenten te herwinnen. Tenslotte, voor degenen die klaar zijn om een ​​sprong te wagen en een nieuwe en intimiderende uitdaging aan te pakken, uit hun comfortzone stappen of gewoon een grens te stellen, omdat ze zich naar het volgende niveau duwen, resulteert. Wij proberen uw drijfveren en behoeften te achterhalen waardoor u wordt aangedreven.

Wat zijn die behoeften dan? Abraham Maslow (1943), ontwikkelde een hiërarchie die voor iedereen gelijk zou zijn. (Miller, 2006; Robbins, 2005). Hij beschreef deze in een piramidevorm met daarin de vijf behoeften die een mens kan doorlopen om zichzelf optimaal te ontplooien. De onderste laag oftewel de basis, is eten en drinken. Als je bent voorzien van deze behoeften (fysiologische behoeften), kun je door naar de tweede behoefte, veiligheid. Als je veilig onder een dak woont, beschermt bent van bedreigingen, kun je door naar de derde behoefte, genegenheid, vriendschap en liefde. Oftewel de behoefte om bij andere mensen te horen. De vierde behoefte is waardering en erkenning om vervolgens tot de laatste behoefte te komen, de ultieme behoefte zelfontplooiing of zelf-actualisatie. Als het lukt om zo hoog te komen ben je volgens Maslow een evenwichtig persoon. Als al je behoeften op de lagere niveaus voorzien zijn kun je volledig in iets opgaan en daar prettig bij voelen. Er zijn dan geen angsten meer die ons belemmeren, we voelen ons vrij van angst en vrij van de waardering of beoordeling van anderen. Volgens Maslow, komen maar weinig mensen toe aan volledige zelfontplooiing. Dat komt omdat mensen in de vorige fasen blijven steken, omdat ze nog veel energie nodig hebben voor zelfhandhaving, zelfvertrouwen en hun struggle of life. Zolang je hier al je energie in moet steken heb je nauwelijks energie over om tot de ultieme behoefte te komen. Als je te veel en te snel wilt dan bereik je ze juist niet. Ik ga met jou aan de slag om te achterhalen wat jouw drijfveren zijn en wie je als mens bent. Jezelf zijn, zijn wie je bent en van jezelf leren houden zoals je bent, zonder jezelf als volmaakt te zien, want niemand is perfect.

Om te beginnen met uw leven op het volgende niveau te plannen, plan dan een gratis intake sessie. In uw sessie zal Jean-Pierre u helpen bij het definiëren van uw visie, het stellen van doelen die u zullen uitdagen en een actieplan creëren waarmee u buitengewone resultaten kunt behalen. Wilt u bijvoorbeeld afvallen, dan stellen we een realistisch doel en gaan daar aan werken. De combinatie van coaching en sporten geeft u een beter inzicht in jezelf en zult er uiteindelijk je doelen mee bereiken.

Plan nu uw gratis intake gesprek

Tarieven:

Intake/kennismakingsgesprek gratis (45 minuten)
1x sessie € 75,00 (60 minuten)
Pakket van 6 sessies (vooruitbetaald) € 425,00

Als u een pakket neemt van 6 gesprekken mag u gratis 2x per week voor de duur van 8 weken, komen sporten.

Tarieven voor scholen, instellingen en bedrijven en/of organisaties op aanvraag.
Reiskosten worden niet berekend voor gesprekken op locatie binnen Helmond. Hierbuiten zijn de kosten € 0,29 p/km.

Vergoeding coaching door werkgever
Veel werkgevers zijn bereid bij te dragen aan coaching, omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling, de gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van medewerkers. Meestal hebben bedrijven een scholing- of ontwikkelbudget beschikbaar en kan dit ook voor coaching aangesproken worden. Vraag dus zeker even na hoe dit bij jouw werkgever geregeld is!