Personal Training & Life Coaching

Ontdek de kracht van personal coaching voor een gezond en gelukkig leven

Als je op zoek bent naar persoonlijke begeleiding om je leven op de rails te krijgen, dan is personal coaching wellicht iets voor jou. Personal coaching, ook wel bekend als life coaching, kan je helpen om te gaan met een breed scala aan uitdagingen en problemen, zoals burnout, gewichtsverlies en algemeen welzijn.

Bij personal coaching gaat het om het werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling, met als doel het verbeteren van de kwaliteit van je leven. Of je nu worstelt met stress, uitgeput bent door je werk, of simpelweg meer zelfvertrouwen wilt opbouwen, een personal coach kan je helpen om je doelen te bereiken.

Een van de meest voorkomende problemen waarvoor mensen naar een personal coach gaan, is burnout. Burnout is een veelvoorkomend probleem bij mensen die constant onder hoge druk staan en te veel werk hebben. Een personal coach kan je helpen om te leren omgaan met stress en je te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde werk-privébalans.

Maar personal coaching kan ook van onschatbare waarde zijn als je fysieke doelen wilt bereiken, zoals afvallen of fitter worden. Een personal coach kan je helpen bij het opstellen van een trainings- en voedingsplan dat is afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Samen kunnen we werken aan het bereiken van je gewenste resultaten en de nodige stappen zetten om dit te realiseren.

Ten slotte kan personal coaching je helpen om je algemeen welzijn te verbeteren. Als je je niet goed in je vel voelt, kan een personal coach je helpen om je leven opnieuw vorm te geven en positieve veranderingen aan te brengen. Dit kan variëren van het verbeteren van je zelfvertrouwen tot het ontwikkelen van gezondere relaties.

Onze coachingtrajecten worden gegeven op locatie bij jou thuis of op onze locaties. Dit betekent dat we flexibel kunnen zijn en ons kunnen aanpassen aan jouw drukke schema. Onze professionele coaches zijn toegewijd om je te helpen je doelen te bereiken en je te begeleiden op je reis naar een gelukkiger, gezonder en meer bevredigend leven.

Dus als je op zoek bent naar een manier om je leven te verbeteren en je persoonlijke groei te stimuleren, neem dan vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over onze personal coaching diensten. Wij zijn er om je te helpen bij het bereiken van je doelen en het creëren van een betere toekomst voor jezelf.

Wij adviseren om een minimaal traject aan te gaan van 3 maanden. Daarna zou u kunnen overstappen naar onze groepslessen.

Tarieven:

Intake/kennismakingsgesprek gratis (45 minuten)
1x sessie € 50,00 (60 minuten)
Pakket van 6 sessies (vooruitbetaald) € 275,00

Als u een pakket neemt van 6 gesprekken mag u gratis 2x per week voor de duur van 8 weken, komen sporten.

Tarieven voor scholen, instellingen en bedrijven en/of organisaties op aanvraag.
Reiskosten worden niet berekend voor gesprekken op locatie binnen Helmond. Hierbuiten zijn de kosten € 0,29 p/km.

Vergoeding coaching door werkgever
Veel werkgevers zijn bereid bij te dragen aan coaching, omdat dit bijdraagt aan de ontwikkeling, de gezondheid, effectiviteit en collegialiteit van medewerkers. Meestal hebben bedrijven een scholing- of ontwikkelbudget beschikbaar en kan dit ook voor coaching aangesproken worden. Vraag dus zeker even na hoe dit bij jouw werkgever geregeld is!