Freerunnen

Welkom bij Freerunnen!

Iedere dinsdag van 18.00-19.00 (8 t/m 11 jr) / 19.00-20.00 (8 t/m 11 jr) / 20.00-21.00 (vanaf 12 jr) en vrijdag van 18.00-19.00 (vanaf 8 jaar), leren uw kinderen om de Mount Everest, figuurlijk te beklimmen!

“People ask me, ‘What is the use of climbing Mount Everest?’ and my answer is ‘because it’s there.’”

Wat is freerunnen?

Freerunnen is een uitdagende en onconventionele manier om fysieke en mentale vaardigheden te ontwikkelen. Hier zijn enkele redenen waarom freerunnen aantrekkelijk is voor uw kinderen met een rebelachtige instelling:

Zelfexpressie: Freerunnen biedt kinderen de kans om zich uit te drukken op een unieke manier, waarbij ze kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen bereiken.
Uitdaging: Freerunnen vereist veel oefening en behendigheid, waardoor het een uitdaging is voor kinderen die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.
Creativiteit: Freerunnen biedt kinderen de mogelijkheid om creatief te zijn en te experimenteren met nieuwe bewegingen en stijlen.
Zelfverdediging: Hoewel freerunnen niet specifiek gericht is op zelfverdediging, kan het helpen bij het ontwikkelen van reflexen, evenwicht en bewegingsvaardigheden die nuttig zijn in onverwachte situaties.
Vertrouwen: Door de uitdagingen van freerunnen te overwinnen, kunnen kinderen hun zelfvertrouwen vergroten en een sterk gevoel van prestatie ontwikkelen.
Voor u als ouders die op zoek zijn naar unieke manieren om uw kinderen te helpen bij het ontwikkelen van fysieke en mentale vaardigheden, kan freerunnen een aantrekkelijke optie zijn, vooral voor kinderen die een rebelachtige instelling hebben.

Tegenwoordig kunnen invloeden van freerunnen worden gezien in o.a. films, games, videoclips, dans- of muziek optredens en andere sporten zoals breakdance.

Freerunnen lijkt onmogelijk, maar niets is minder waar. Ook Jij kunt dit wanneer je hier het geduld, discipline en wilskracht voor hebt! 

Iedereen is welkom vanaf 8 tot 16 jaar!

De lessen worden gegeven door Luuk de Vos & Morris Albers die al van jongs af aan geïnspireerd werden door Martial arts tricking & Freerunning en de filosofie daarachter. Onderstaand filmpje is op onze oude locatie!