Combat-fitness seniors 55+

Combat-Fitness voor Senioren vanaf 55 jaar!

Iedere maandag en donderdag van 10.15-11.15 uur bieden wij Combat-Fitness trainingen aan speciaal voor senioren vanaf 55 jaar. Hierbij richten wij ons op het verbeteren van uw fysieke en mentale mogelijkheden op een veilige en verantwoorde manier.

Combat-Fitness is een vorm van Hoge Intensiteit Interval Training (HIIT) die bedoeld is om prestaties te verbeteren met relatief korte trainingen. Dit kan bijdragen aan het verbranden van vet in een korte intensieve training, het verhogen van de stofwisseling, het stimuleren van de groeihormoonproductie en het vergroten van de explosieve kracht. Tegelijkertijd verbetert HIIT het cardiovasculaire uithoudingsvermogen en kan het effectiever zijn in het verbranden van vetweefsel dan een lage intensiteitstraining.

Onze trainingen bestaan uit een warming-up, gevolgd door een pre-stretch en diverse oefeningen met een hoge en gemiddelde intensiteit. De totale training eindigt met een cooling-down, waarbij ademhalingsoefeningen en stretching elkaar afwisselen. We trainen in groepsverband met persoonlijke begeleiding en bieden gratis voedingsadvies aan. Bovendien kunt u zich regelmatig laten meten en wegen.

Combat-Fitness is ideaal voor senioren die op zoek zijn om hun snelheid, uithoudingsvermogen, explosiviteit en kracht te verhogen, of die gewoon willen genieten van de combat moves en fitter, slanker en sterker willen zijn. Het is een natuurlijke manier van trainen die minder kans op blessures biedt en die veel verschillende oefeningen biedt waarmee u uw spieren kunt opbouwen en uw lichaam kunt gebruiken op een meer complexe manier.

Schrijf u nu in voor een gratis proefles en ontdek wat Combat-Fitness voor u kan betekenen!